"Kalank"-Sport Outdoor - sziklamászó tanfolyam kezdőknek PDF Nyomtatás E-mail
Cikkek
Írta: Farkas Gyula   
Alapfokú sziklamászó tanfolyam - Les Calanques

Áprilisban, amikor itthon még hűvös a tavasz, esik az eső, mi a Marseille melletti Les Calanques-hoz megyünk a sziklamászást megtanítani azoknak, akik eldöntötték, hogy megszabadulnak az út porától és a horizontális helyzetváltoztatást vertikálisra cserélik! Milyen jó is ez egy tengerparti sziklamászó paradicsomban, hiszen a vízszintes haladáshoz puszta úszótudásra volna szükség!

 

Hedonistának kikiáltott sziklamászó tanfolyamunkon élvezni fogjuk a szikrázó tavaszi mediterrán napsütést, a tenger nyugtató morajával fűszerezzük a karabinerek csilingelését és esténként a még nyugodt és üres francia riviéra partjáról nézhetjük, hogy a Nap lement-e.

 

Bocsánat... ezen kis szösszenet írása közben lélekben már ott járok és kicsit el is kalandoztam a tanfolyam témájától. Szóval menet közben természetesen megtanítunk sziklát mászni, hogy amikor hazajövünk (ha egyáltalán képesek leszünk hazajönni erről a gyönyörű helyről), már teljes értékű sziklamászóként akár a saját utadat is járhasd... vagy mászhasd!

 

További információ az alapfokú sziklamászó tanfolyamról »

 

Ha már nem vagy kezdő sziklamászó, akkor is tartogatunk számodra valamit »

Share