Klettersteig felszerelés és sziklamászó szett vásár PDF Nyomtatás E-mail
Cikkek
Írta: Farkas Gyula   

Itt a tavasz! Szeretnél saját klettersteig felszerelést vagy kezdő sziklamászó szettet? Saját eszközparkunkat kibővítjük, ez alkalomból Te is rendkívüli áron juthatsz hozzá az akciós via ferrata vagy sziklamászó csomagok egyikéhez.

 

Sziklamászók, falmászók számára szintén nagyon kedvezményes beszerzési lehetőséget biztosítunk: sziklamászó beülő, HMS karabiner, önzáró módban (reverso/guide mód) is használható lapka, zia-zsák övvel és zia-golyóval csak 22.870Ft!

 

Ha voltál már túráinkon, tanfolyamainkon, akkor ismered az Ocún-t, hisz nálunk ilyen felszereléssel mászhattál, túrázhattál. Kell-e jobb cégér annál, hogy ilyen felszerelést viselünk mászás közben, mi magunk is évek óta?

 

Rendeld meg április 30-ig!

alap sziklamászó felszerelés

kezdő via ferrata felszerelés via ferrata felszerelés testhevederrel (nagyobb darab emberek számára) Profi via ferrata felszerelés

kezdő via ferrata felszerelés sisakkal via ferrata felszerelés nagyobb darab embereknek - sisakkal profi via ferrata felszerelés sisakkal

A beülők mérettáblázata

Rendelek via ferrata felszerelést!

Kinek melyik via ferrata csomag való?

Az Ocún Newton leginkább kezdő via ferrata-soknak való, hiszen a beülő egy egyszerűbb, könnyű, de természetesen strapabíró darab. A klettersteig-en kívül mászóteremben, ill. gyaloglós gleccsertúrán tudod még kiválóan használni.

 

Az Ocún Bodyguard a testesebb emberek választása. Mivel az összegző pont a mellkasnál van, ezért ha hasban egy kicsit erősebb is vagy, a testheveder tökéletesen fog passzolni Rád és nem szorítja ki belőled a szuszt!

 

A Ocún Quattro Basic beülő egy profi 4 csatos, sziklamászó beülő. Ezt a terméket a hegymászás bármelyik ágazatában kiválóan tudod használni, hiszen széles tartományban állítható (pl. télen más ruhamennyiség van rajtad, mint nyáron). 4+1 eszköztartó fülén az összes mászófelszerelést kényelmesen el tudod rendezni. Ha dédelgetsz magadban egyéb hegymászós álmokat (pl. sziklamászás, jégmászás, gleccsertúra, alpesi mászások, stb.), akkor ez a Te választásod!

 

A via ferrata szetteket megvásárolhatod sisakkal és nélküle is.

 

Share