Rólunk írták - Vélemények a Kaland-Sport Outdoor-ról PDF Nyomtatás E-mail
Cikkek

Messziről jött ember bármit mondhat magáról, ezért mi inkább elkezdtük összegyűjteni, hogyan vélekednek rólunk azok, akik velünk túráztak. Köszönjük a kedves szavakat, többek között ezért jó ezt a munkát csinálni!

 

 

Hótalpas túra

Eszter: "Csodaszép helyen jártunk! Nagy hó volt,és remek idő.Kellett némi erőfeszítés,nem éppen edzett izmainknak... de megérte. A túravezetők kedvesek, figyelmesek voltak, nem hagytak senkit csüggedni, ha netán fogyatkozott ereje. Kellemesen elfáradva,de feltöltődve,szép élménnyel gazdagodva indulhattunk haza felé. Tervezem a következő találkozást, úti célt,sőt, úti célokat!"

 

Anett: "Ez volt az első ilyen túrám, de a kezdeti nagy izgalmak ellenére hatalmas élmény volt. A túra alatt a csapat részének éreztem magam, nagyon jó hangulatban telt az egész nap. Tervezem, hogy a közeljövőben megismétlem :) "

 

Andrea: "Életem első hótalpas túrája felejthetetlen volt. Köszönhetően a jó hangulatú csapatnak, a felkészült és kitűnő pszichológiai érzékkel megáldott túravezetőknek, akik motivációja és türelme segítségével feljutottunk a csúcsra :)A táj gyönyörű volt, a hangulat vidám és az élmény életre szóló! Köszönjük!"

 

Zsófi: " Embertpróbáló sport ez, megküzdöttünk az elemekkel, de felmentünk a hegyre, és nagyon megérte. Nagyon tetszett a hangulat, a hegycsúcson is, és utána a jó meleg hüttében is, a forró leves mellett. Nagy élmény volt, örülök, hogy belevágtam, és már várom a következő túrát!"

 

András: "Szuper volt a túra annak ellenére, hogy részben hóviharban kellett felküzdenünk magunkat a hegyre -15 fokban... Új, érdekes élmény volt hótalppal járni, és jól megértettük egymást a túratársakkal is. Tervezzük, hogy egyszer jobb időjárási körülmények között is elmegyünk hótalpazni, illetve kipróbáljuk a Kaland-Sport más túráit is!"

 

Kriszti: "Nagyon király volt a téli túra. Felfelé egész jó időnk volt a mínuszok ellenére is, csak a hegygerincen, a csúcshoz közel kapott el minket egy erősebb hóvihar, de végül a Hütte melege megmentett minket. A túravezetők végig a biztonságunkat tartották szem előtt, nem a teljesítmény volt a lényeg, hanem, hogy jól érezzük magunkat. Lefelé azért néha könnyebb volt nadrágfékkel jönni, mint a hótalppal. :)"

 

Kornél, Kinga: "Kedves Kaland-Sport Csapat! Teljesen kezdőként is nagyon élveztük a túrátokat. Mindegyik túravezető nagyon kedves és segítőkész volt. Külön köszönet, hogy szó szerint kitaposták az utat a Kinga előtt, mikor számára kritikus pontjához érkezett a túra. Sok sikert kívánunk és reméljük később újra találkozunk még."

Share