Miért válaszd a Kaland-Sport Outdoor-t? PDF Nyomtatás E-mail
Cikkek

- Ha szereted, ha a túravezetőd türelmes és segítőkész, és Rád figyel a túra elejétől a végéig,

 

- Ha szeretsz kis csoportban túrázni, ugyanúgy, ahogyan a nyugat-európai hegyivezetők is vezetik csapataikat,


- Ha szereted magadat biztonságban tudni,


- Ha szeretsz minőségi felszereléssel túrázni,


akkor Te a Kaland-Sport Outdoor-t keresed!

 

Sok szép dolgot tudunk még írni magunkról, amit lejjebb elolvashatsz, de tulajdonképpen a lényeg, hogy mi TF hegymászó sportedzői végzettséggel (mely Magyarországon a legmagasabb hegymászó végzettség) rendelkezünk, amely alpesi környezetben való mozgásra jogosít fel, akár tapasztalatlan emberekkel is!

 

Magyarországon ez az egyetlen végzettség, amellyel ezt a szakmát űzhetjük - ezt jó tudni!

 

Évente 150-200 napot töltünk a hegyekben túravezetéssel, tanfolyamozással, edzőtáborozással. Azon kevesek közé tartozunk, akik nem csak képzettségek terén vannak a szakmai elitben, de mivel folyamatosan gyakorlatban is vagyunk, ezért olyan tapasztalattal és rutinnal rendelkezünk, amilyennel csak kevesen, kicsiny országunkban.

 

 

Mit nyújtunk neked a pénzedért cserébe?

 

Nálunk biztosan személyes elbánásban lesz részed, hiszen túráinkon - az európai normákat követve - egy-egy vezetőre csak kevés embert bízunk. Nálunk nincsenek megtömött buszok, egy-két túravezetővel, hiszen útjaink maximális biztonságához és hatékonyságához elengedhetetlen, hogy kis létszámú csoportokkal dolgozzunk.

Vezetőink a legmagasabb magyarországi hegymászó minősítésekkel rendelkeznek, tagjai a Magyar Hegyivezetők Kollégiumának és a Magyar Hegymászó Oktatói Kollégiumnak, képzett elsősegélynyújtók (instruktorok). Mind szakmai felkészültségben, mind a túravezetés lebonyolításában követjük az alpesi vezető cégek normáit.

 

Több mint 150 emberből faragtunk már hegymászót, sziklamászót...

 

Nem csak vezetjük túráinkat, de jelen pillanatban Magyarország legfoglalkoztatottabb hegymászó, sziklamászó oktatói is vagyunk. Nálunk rengeteg tudást is magadra szedhetsz, ha szeretnél belemerülni a hegymászás tudományába. Nagyon szeretjük, ha valaki mélyebben is érdeklődik a hegymászás iránt... :-)

 

Nem árulunk zsákba-macskát...

 

Ha csakis az ár alapján választod meg, ki vezesse a túrádat, lehet, hogy más cégeknél jobb ajánlatot kapsz. A minőség nálunk is pénzbe kerül, hiszen kis létszámú csoportokat vezetni kevésbé rentábilis, folyamatos edzéseinket, szakmai fejlődésünket nekünk is finanszíroznunk kell, valamint az eszközparkunk is jó minőségű, komoly felszerelésekből áll. Ezek ellenére próbáljuk árainkat elérhető szinten tartani.

 

Abban biztos lehetsz, ha bennünket választasz, vezetőink mindig higgadt fejjel, segítőkészen, a legnagyobb szakértelemmel, odafigyeléssel és empátiával vezetnek végig Téged túrád során! Abban is biztos lehetsz, hogy túrád vezetője indulástól a végéig vigyázni fog Rád és biztosítja számodra, hogy a hegyek és a hegymászás szépségét a lehető legnagyobb nyugalomban és biztonságban élvezhesd!

 

Ha aktuális kiírásainkban esetleg nem szerepel álmaid túrája, keress meg bennünket és egyedi túrákat is szívesen megszervezünk neked!

 

 

Share